Beoordelingen van Restaurant Azië Ijsselstein

Recente recensies van Restaurant Azië Ijsselstein

5 sterren na 42 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en nette bezorging. Eten was warm en goed van smaak.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig en snel geleverd.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia door de bijlage week en zacht

Reactie van Restaurant Azië:Beste heer Weverwijk, bedankt voor uw review, de door uw bestelde loempia's worden samen verpakt met het vlees. Dit staat online omschreven. Als u krokante loempia's wilt adviseren wij u het vlees en loempia's apart te bestellen.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke 10!!!

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed, preview op het gewenste tijdstip bezorgd en het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Zoals zo vaak weer ruim genoeg. Bezorging mooi op tijd. 10 minuten eerder dan genoemde tijd. Top 👍

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Foe yong hai was erg zout jammer

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpelweg goed eten en snelle bezorging.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Goede kwaliteit en Levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi ritja: vlees was niet gaar niet pittig en zat een eigenaardig smaakje aan. Kipkerrie: erg flauw weinig smaak. Ajam ketjap besteld en kreeg babi ketjap. Viel allemaal heel erg tegen.

Reactie van Restaurant Azië:Bedankt voor uw reactie, excuses dat uw eten niet was bevallen. Wij hebben uw opmerkingen aan de keuken doorgegeven. Als er volgende keer iets mis is met uw bestelling, kunt u ons erover bellen.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Bezorging ietwat later, maar daar was netjes over gebeld. Nee, het was top

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is perfect: dikke 10 en we genieten volop ! Bedankt, ga zo door! Groeten

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is er fantastisch heel erg lekker dankjewel

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

net zo lekker als altijd en keurig op tijd bezorgd

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is er niet beter op geworden sinds ze thuis bezorgen. Gebruiken nu kipdijfilet ipv kipfilet. Plus dat de prijzen met ruim 10 ,% zijn gestegen.

Reactie van Restaurant Azië:Beste heer van Vliet, We horen graag van u wat er mis was met uw "kip gerecht" aangezien we alleen voor "Thaise kip" kipdijfilet gebruiken en niet van leverancier zijn gewisseld. Dit kunnen wij doorgeven aan de keuken. Door bezorging steeg helaas onze kosten teveel en moesten we noodgedwongen de prijzen omhoog gooien. Dit kan inderdaad 10% zijn maar het verschilt per menu/gerecht. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Azie IJsselstein

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal keurig op tijd,,bezorgd,,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gedineerd thuis, perfect geregeld. Klasse bezorging: op tijd en keurige aflevering. Chapeau voor Azië.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed warm en snel bezorgd

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was beter gewend van jullie vond het niet best dit keer Ook was het koud ik heb het moeten opwarmen in de magnetron. Alleen de soep was warm Vlees taai en balletjes taai hard. De bezorger kon de weg niet vinden.. jammer

Reactie van Restaurant Azië:Beste mevrouw Ida, Excuses voor uw onaangename ervaring. Wij hebben uw opmerking aan de keuken doorgegeven en zullen er in de toekomst beter op letten. Nogmaals onze excuses, Azie IJsselstein

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We genieten altijd van jullie geweldige heerlijke gerechten: perfect!!!! Bezorgen gaat super: we zijn super blij met jullie👍Ga zo door😋😅👍

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en het smaakte super !!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en optijd

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling voor filmavondje met vrienden. Hoewel vrijdag meestal wat drukker is, toch nog binnen een redelijke tijd bezorgd (iets meer dan half uur). Vrienden en ik waren dik tevreden, de bruine nasi een aanrader.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn heel blij met jullie, fantastische kwaliteit en het wordt ook nog bezorgd op de juiste tijd! Fantastisch

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk zoals altijd. Bezorging uitstekend!

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect: dikke 10

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel gebracht en heerlijk eten. We hebben alleen een verkeerde maaltijd gekregen, maar ook die was heerlijk.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd Goed warm en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Diverse gerechten besteld, goede kwaliteit en smaakvol, op 1 klein puntje na, de loempia kip was vooral gevuld met taugé, de kip moesten we zoeken, voor de rest top, bezorging was ook sneller dan verwacht, super!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

haalde altijd af bij deze restaurant ,voor het eerst laten bezorgen en de kwaliteit is hetzelfde groot compliment voor dit restaurant

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Kroepoek waren ze vergeten, na telefoontje was het er na 10 minuten. Prima service.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect: bezorging, kwaliteit: dikke 9

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami en nasi waren heerlijk maar de Mini loempia's waren te lang gebakken en koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eindelijk bezorgen ze thuis. goede kwaliteit en keurige bezorging. Alles was goed warm

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk van gegeten