Beoordelingen van Restaurant Azië Ijsselstein

Recente recensies van Restaurant Azië Ijsselstein

5 sterren na 22 reviews

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal keurig op tijd,,bezorgd,,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend gedineerd thuis, perfect geregeld. Klasse bezorging: op tijd en keurige aflevering. Chapeau voor Azië.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed warm en snel bezorgd

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was beter gewend van jullie vond het niet best dit keer Ook was het koud ik heb het moeten opwarmen in de magnetron. Alleen de soep was warm Vlees taai en balletjes taai hard. De bezorger kon de weg niet vinden.. jammer

Reactie van Restaurant Azië:Beste mevrouw Ida, Excuses voor uw onaangename ervaring. Wij hebben uw opmerking aan de keuken doorgegeven en zullen er in de toekomst beter op letten. Nogmaals onze excuses, Azie IJsselstein

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We genieten altijd van jullie geweldige heerlijke gerechten: perfect!!!! Bezorgen gaat super: we zijn super blij met jullie👍Ga zo door😋😅👍

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en het smaakte super !!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en optijd

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling voor filmavondje met vrienden. Hoewel vrijdag meestal wat drukker is, toch nog binnen een redelijke tijd bezorgd (iets meer dan half uur). Vrienden en ik waren dik tevreden, de bruine nasi een aanrader.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn heel blij met jullie, fantastische kwaliteit en het wordt ook nog bezorgd op de juiste tijd! Fantastisch

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk zoals altijd. Bezorging uitstekend!

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect: dikke 10

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel gebracht en heerlijk eten. We hebben alleen een verkeerde maaltijd gekregen, maar ook die was heerlijk.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd Goed warm en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Diverse gerechten besteld, goede kwaliteit en smaakvol, op 1 klein puntje na, de loempia kip was vooral gevuld met taugé, de kip moesten we zoeken, voor de rest top, bezorging was ook sneller dan verwacht, super!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

haalde altijd af bij deze restaurant ,voor het eerst laten bezorgen en de kwaliteit is hetzelfde groot compliment voor dit restaurant

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Kroepoek waren ze vergeten, na telefoontje was het er na 10 minuten. Prima service.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect: bezorging, kwaliteit: dikke 9

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami en nasi waren heerlijk maar de Mini loempia's waren te lang gebakken en koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eindelijk bezorgen ze thuis. goede kwaliteit en keurige bezorging. Alles was goed warm

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk van gegeten